Madrid'de yoğun güvenlik

Madrid'de yoğun güvenlik

SPOR Haberleri

Vali Dancausa, Atletico-Galatasaray mücadelesinin yüksek riskli statüde bulunduğunu, normalden yüzde 30 fazla polisin görev yapacağını açıkladı

Atletico Madrid-Galatasaray karşılaşması öncesi güvenlik önlemleri artırıldı. Madrid Valisi Concepcion Dancausa, karşılaşmanın yüksek riskli statüde bulunduğu belirterek, "Karşılaşmada normalden yüzde 30 daha fazla polis görev yapacak. Ayrıca Atletico Madrid Kulübü de alışılmıştan daha fazla özel güvenlik görevlisi bulunduracak" dedi. Dancausa, maçtan 4 saat önce aktif hale getirilecek önlemler kapsamında; 400 ulusal polis, 100 yerel polis, 60 sivil sağlık görevlisi, 33 Kızılhaç temsilcisi ve 498 özel güvenlik gücünün görev yapacağını belirtti. 

GALATASARAY KAMPANYASI!
54 bin kapasiteli Vicente Calderon Stadı'nda Galatasaray maçı için halen 6 bine yakın satılmamış bilet bulunduğu, Atletico Madrid Kulübü'nün karşılaşmaya taraftar çekmek için üyelerine "1 bilet fiyatına 2 bilet" kampanyası başlattığı öğrenildi. Maçta yaklaşık 600 Türk taraftarının da tribünde olması bekleniyor.

AŞK DOPİNGİ!
Dün Madrid'e giden Galatasaray'da özellikle Wesley Sneijder'e büyük ilgi vardı. Fernando Muslera'nın hayat arkadaşı Patricia Callero da karşılaşma için İspanya'ya gitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...