THY'ye 'yılın en başarılı havayolu' ödülü

/ Kaynak: CHA
THY'ye 'yılın en başarılı havayolu' ödülü

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hollanda'da düzenlenen 'MICE Business Travel 2013' etkinliğinde Türk Hava Yolları 'yılın en başarılı havayolu' ödülünü kazandı.

Toplantı, Teşvik, Kongreler ve Etkinlikler alanında gerçekleşti. Benelüks'te yayımlanan en büyük dergi olan MICE amp; Events Travel'ın bu yıl 8'incisinin düzenlediği Hilversum kentindeki törene, kongreler ve seyahat dünyasından 350'nin üzerinde davetli katıldı. Yapılan oylamada havayollarının toplam ürün kalitesinin yanı sıra Hollanda'daki hizmetleri açısından pazarlama, satış, operasyonel hizmet kalitesi ve acente destek hizmetleri gibi kriterler dikkate alındı. MICE amp; Business Travel 2013 'yılın en başarılı havayolu' ödülü Türk Hava Yolları adına, THY Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin'e takdim edildi. Ahmet Şahin, Türk Hava Yollarının Hollanda'da aldığı bu ödülün, kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu söyledi. Şahin, oylama, havayolunun toplam ürün kalitesinin yansıra Hollanda'daki hizmetleri açısından Agency Help Desk, Operasyonel Hizmet Kalitesi, Pazarlama ve Satış Hizmetleri ve Corporate Ürün ve Hizmetleri kriterleri ele alınarak THY Hollanda'nın bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...