Hamzaoğlu, 'Milli Takım'a daha farklı isimleri de çağıracağız'

Hamzaoğlu, 'Milli Takım'a daha farklı isimleri de çağıracağız'

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü ve Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Milli Takım için farklı isimleri deneyeceklerini söyledi

Pazartesi günü Kardemir Karabükspor'la karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, İzmir'de bulunan bir eğlence merkezinde bowling oynayarak moral depoladı. Sertan Vardar ve Mustafa Aşan dışında tüm kadronun katıldığı bowling turnuvasında futbolcular oldukça neşeliydi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da eğlence dolu gecede futbolcularına eşlik ederken, Karabükspor maçının zor bir karşılaşma olacağını söyledi. Hamzaoğlu sözlerine şöyle devam etti; "Karabükspor iyi bir takım. Son haftalarda çıkışları var. Biz de 3 haftadır kazanamıyoruz. Kazanmayı çok istiyoruz. İki ekip de açık futbol oynuyor. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." A Milli Futbol Takımımız hakkında da değerlendirmelerde bulunan Hamzaoğlu, "Bilal Kısa Milli Takımı hak etmişti. Bilal gibi 30 yaşlarına gelmiş futbolcuların da artık Milli Takımı hedefleyebilmesi gerekebilir. Genç oyuncuları aldığımız gibi tecrübeli futbolcuları da kadroya alıyoruz. Onlara da ihtiyacımız var. Zaten bir kadromuz var. Bu kampta diğer arkadaşları da gördük bu kampta. Önümüzdeki kamplarda daha farklı isimleri de göreceğiz ve önümüzdeki turnuvalara en iyi şekilde hazırlanacağız." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...