Kasımpaşa'ya bir çelme daha

Kasımpaşa'ya bir çelme daha

SPOR Haberleri

Ligde oynadığı son 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Kasımpaşa ile evinde kaybetmeyen MP Antalyaspor puanları paylaştı.

Ligde oynadığı son 7 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Kasımpaşa ile evinde kaybetmeyen MP Antalyaspor puanları paylaştı. 55'te Viudez ortaladı, altı pasın gerisine düşen topa Emre Güngör'den önce Malki kafayı vurdu: 1-0. 63'te Viudez'le direğe takılan Kasımpaşa, 64'te kalesinde golü gördü. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu Tita, Vederson'a bıraktı, Brezilyalı da Isaksson'un solundan ağlara: 1-1. 74'te hakem Deniz Çoban'a itiraz eden İlhan Eker ikinci sarı kartını görüp oyun dışında kalırken, Babel'in itirazları kırmızı kartla sonuçlanınca Kasımpaşa bir anda 9 kişi kaldı. 78'de Baros ile gole çok yaklaşan Antalyaspor'da, 88'de Castro'ya dirsek atan Isaac de kırmızı kart gördü. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

nbsp;Kasımpaşa'ya bir çelme daha

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...