Bayern Münih 7 bitirdi

Bayern Münih 7 bitirdi

SPOR Haberleri

Bundesliga'nın 15. haftasında Werder Bremen'e konuk olan lider Bayern Münih, rakibini 7-0 mağlup etti ve galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Hat-trick yapan Ribery, maçın yıldızı olurken, diğer golleri Van Buyten, Mandzukic, Müller ve Götze kaydetti. Almanya Bundesliga 15. hafta karşılaşmasında lider Bayern Münih, deplasmanda Werder Bremen'i 7-0 mağlup ederek farklı bir skora imza attı. İlk yarıda Werder Bremen ağlarına 3 gol bırakan lider Bayern Münih, ikinci yarıda da 4 gol atarak deplasmanda flaş bir galibiyet aldı. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Werder Bremen ise Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery'yi durdurmakta başarılı olamayınca taraftarı önünde hezimete uğradı. Münih temsilcisine galibiyeti getiren golleri Ribery (3), Van Buyten, Mandzukic, Müller ve Götze kaydetti. nbsp;Bayern Münih bu galibiyetle puanını 41 yaparken liderliğini perçinledi. Werder Bremen ise 16 puanda kaldı. Bundesliga'da toplu sonuçlar: E.Frankfurt-Hoffenheim: 1-2, M'Gladbach-Schalke: 2-1, Hamburg-Augsburg: 0-1, Stutgart-Hannover: 4-2.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...