Galatasaraylı yöneticiden Fenerbahçe'ye 'kupa' göndermesi

Galatasaraylı yöneticiden Fenerbahçe'ye 'kupa' göndermesi

SPOR Haberleri

Galatasaray Basın Sözcüsü Ergün'den gönderme, 'Türkiye Kupası'nı yıllarca alamayanlar bunu önemsemediklerini söylerler. Kupayı kazanınca da çok sevinirler'

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi sinden sonra Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun "Önümüzü kesiyorlar" açıklamasını inandırıcı bulmadığını kaydeden Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün 'den bir yanıt daha geldi. Bilindiği gibi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor Türkiye Kupası'na erken havlu attı. Özellikle Fenerbahçe cephesinden "Türkiye Kupası o kadar önemli değil" ifadelerini içeren açıklamalar gelmişti. Sarı-Kırmızılıların Basın Sözcüsü Şükrü Ergün konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
'İŞLER YANSITILDIĞI GİBİ DEĞİL'
Ergün "Kupayı yıllarca alamayanlar veya az alanlar, kupayı önemsemediklerini söylerler. Ama alınca da çok sevinirler. Biz kupanın önemli bir başarı olduğuna inananlardanız" ifadelerini kullandı. Kupada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımı protesto eden ve istifaya davet eden taraftarın ligdeki Elazığspor maçında futbolcuları alkışlamasına da değinen Ergün, "Galatasaray'da işler yansıtıldığı gibi kötü değil. Taraftarımız bazen bu şekilde tezahüratlarda bulunabilirler. Rahatsızlıklarını yansıtabilirler. Ama takımın kötülüğünü istediklerine inanmıyorum. Gaziantep maçında yaptıklarının yanlış olduğunu görünce daha karşılaşma başlamadan oyuncuları bağırlarına bastılar" şeklinde konuştu.
'SPEKÜLASYONLAR RAHATSIZ EDİYOR'
Takım içinde zaman zaman patlak veren "frikik ve penaltı" tartışmaları konusunda ise Ergün şunları söyledi: "Bu, takım ruhunun sahaya yansıtılmasının bir parçasıdır. Futbolcular arasındaki tartışma iddialarına ise hiçbir şekilde prim vermiyorum. Takım üzerinden oluşturulan bu tür spekülasyonlar ve iddiaların hepsinin kasıtlı olduğuna inanıyorum. Bunlar takımı da bizleri de rahatsız ediyor. İnsanlar akıllarındakini yansıtıyorlar ama bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz." Bugün

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...