Akhisar Belediyespor ikinci yarıda geri döndü

Akhisar Belediyespor ikinci yarıda geri döndü

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar Belediye kendi sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Akhisar Belediye kendi sahasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya geldi.Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-1 Akhisar Belediye'nin üstünlüğüyle sonuçlandı.
Mücadelenin ilk yarısına iyi başlayan Torku Konyaspor arka arkaya yakaladığı pozisyonlarla golün sinyallerini verdi. Dakikalar 20'yi gösterdiğinde Konyaspor forması giyen Erdal'ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Tomas Borek takımını 1-0 öne geçirdi.Golden sonra ataklarını sıklaştıran evsahibi ekip ilk yarının son dakikalarında Bruno ile yakaladığı net pozisyondan yararlanamadı ve devre 1-0 Torku Konyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.İkinci 45 dakikaya hızlı bir giriş yapan AkhisarBelediyespor golcü oyuncuları Niasse ile pozisyonlar bulmaya başladı. 62. dakikada Niasse ile sol kanattan tehlikeli bir atak gerçekleştiren evsahibi ekip Bruno'nun kafa golüyle eşitliği yakaldı.
Golden sonra taraftarının da desteğiyle daha iyi bir görüntü çizmeye başlayan Akhisar Belediyespor 79. dakikada Oumar Niasse'nin attığı golle 2-1 öne geçti. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.Kendi evinde önemli bir 3 puan alan Akhisar Belediyespor maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi. Deplasmandan puansız dönen Torku Konyaspor ise 16 puanla 12. sırada bulunuyor.
Spor Toto Süper Lig'in gelecek haftasında Akhisar Belediye, Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Torku Konyaspor ise kendi sahasında Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.
KORKUTAN GÖRÜNTÜ!
Karşılşamanın 70. dakikadasında Akhisarlı Merter ile çarpışan Konyasporlu Erdinç saha ortasında yığıldı. Tecrübeli oyuncunun hareketsiz kaldığı gözlenirken, sağlık ekipleri kendisini hızlıca saha kenarına aldı. Erdinç sonrasında ambulans ile hastaneye götürüldü.
Spikerin verdiği son dakika bilgisine göre, deneyimli isim kısa bir süre için bilincini kaybetti ve sonrasında kendine geldi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...