'Yunuslar' kış boyu otomobil kullanacak

'Yunuslar' kış boyu otomobil kullanacak

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan "Yunus" olarak bilinen motosikletli polis timleri, olumsuz hava şartlarında ekip otosuyla görev yapacak.

Haliç'teki Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde düzenlenen törenle 65 yeni araç, ekiplere verildi. Törende konuşan Motosikletli Polis Timleri Amiri Burak Güler, olumsuz hava koşullarında motosiklet kullanımında ortaya çıkabilecek kaza riskini sıfıra indirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Motosiklet kullanan polislerin profesyonel olmasına rağmen risk alma gibi bir lüksleri bulunmadığını ifade eden Güler, bu sebeple olumsuz hava koşullarında motosiklet yerine ekip otosuyla görevlerine devam edeceklerini belirtti. Yeni araçların özel bir donanımı bulunmadığını aktaran Güler, her araçta 3'er polis bulunacağını ve suçun yoğunluğuna göre, bölgelere dağılarak çalışacaklarını anlattı. Polis Timleri Amiri Burak Güler, tedbir gayesiyle böyle bir yola başvurduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...