Yıldızlar topluluğu takımın hocası hesap yapamıyor

Yıldızlar topluluğu takımın hocası hesap yapamıyor

SPOR Haberleri

İngiltere, Manchester City'nin, Bayern Münih'i deplasmanda yenmesine sevinirken, diğer yandan menajer Pellegrini'nin büyük hatası konuşuluyor.

İngiltere 'de, bir yandan Manchester City 'nin, Bayern Münih 'i deplasmanda yenmesine sevinilirken, diğer yandan Menajer Manuel Pellegrini'nin büyük hatası konuşuluyor. Zira maç sonunda düzenlenen basın toplantısı, Pellegrini'nin, takımının bir gol daha atması halinde grubunu lider tamamlayacağını bilmediğini ortaya koydu. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Bayern Münih ile Manchester City, Münih'te karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-1 kazanan Bayern Münih, henüz maçın başında 2-0 öne geçti. Ancak City pes etmedi. Üst üste 3 gol bulan İngiliz ekibine, grubunu ilk sırada tamamlaması için 1 gol daha gerekiyordu. nbsp;Ancak Menajer Manuel Pellegrini, haftasonunda oynanacak Arsenal maçını düşünerek yedek kulübesinde tuttuğu Sergio Agüero yerine, oyuna savunmaya dönük orta saha oyuncusu Jack Rodwell'i soktu. Hem de forveti Edin Dzeko'nun yerine. nbsp;
Pellegrini'nin neden böyle davrandığı maç sonunda belli oldu. Anlaşılan o ki; Şilili menajer, takımının grup lideri olması için 1 değil; 2 gole daha ihtiyacı olduğunu sanıyordu. Zira Pellegrini; "Eğer 4. golü atsaydık, Agüero'yu oyuna sokmayı düşünüyordum. Bu yüzden kendisine ısınmasını söyledim. Ancak bunu başaramayınca, oyuna girmesine gerek kalmadı" diye konuştu.
Aguero'nun skor 3-2 iken oyuna girmesinin, sonuca etki edip etmeyeceği bilinmez ama Pellegrini'nin basit hesap hatası daha çok konuşulacak gibi görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...