İtalya basınından Galatasaray'a övgü dolu sözler

/ Kaynak: CHA
İtalya basınından Galatasaray'a övgü dolu sözler

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Juventus'u 1-0 yenerek tur atlaması, Avrupa basınında geniş yer buldu.

Galatasaray 'ın, Juventus 'u mağlup ederek tur atlaması, Avrupa ve İtalya basınında geniş yer bulurken, gazete ve televizyonların internet sitelerine de ilginç başlıklarla konu oldu. La Gazetta Dello Sport, Galatasaray'a turu getiren Wesley Sneijder'e övgüler yağdırırken, "Sneijder Juve ile dalga geçti, elveda Şampiyonlar Ligi , tur Galatasaray'ın" başlığını kullandı. Correire Dello Sport ise, "Juventus Elendi" manşetiyle duyurduğu haberde, "Mancini, Conte'yi saf dışı bıraktı" ifadelerine yer verdi. İspanya'nın önde gelen gazetesi Marca, "Sneijder Juventus'u Devler Ligi'nin dışına itti" derken, İngiltere'den Daily Mail, "Türk Lokumu! Kar altında, Drogba ve Sneijder, Tevez'li Juventus'u eledi" başlığına yer verdi. Sneijder'in attığı gole "Tılsımlı Gol " diyen Sky Televizyonu "Büyük maçlarda dev futbolcular" sözünü kullanırken, Sneijder'in bu golle aldığı transfer parasını çıkarttığı yorumunu yaptı. TV ise maçın başından beri Drogba'ya top atılmasının maçın kaderini değiştireceğini belirtirken Mancini'yi de övdü.
İngiltere'de yankı bulan maç ile ilgili spotlar şöyle:
"Galatasaray için büyük sonuç", "Wesley Sneijder'in tılsımlı golü" ve "Galatasaray kazanmayı hak etti" başlıklarıyla Galatasaray'ın başarısı sayfalara taşındı.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...