İtalya medyası Galatasaray'ı konuşuyor

İtalya medyası Galatasaray'ı konuşuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Juventus'u galip etmesinin ardından İtalya basını Cimbom'a övgü yağdırdı

Ertelendiği 31. dakikadan devam eden zorlu sınavda, bataklığa dönen sahada futboluyla tribünleri ısıtan Galatasaray, Juventus'u yıktı. Taraftarının desteğini arkasına alan Mancini'nin 11 Aslan'ı İtalyanlar'a sahayı dar etti ve Sneijder'in golüyle son sözü söyledi Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray tarafından elenmesi başta İtalya olmak üzere tüm Avrupa'da şok etkisi oluşturdu. La Gazzetta dello Sport (İtalya): "Sneijder alay etti. Juve'den Şampiyonlar Ligi'ne acı elveda." Corriere dello Sport (İtalya): "Juventus elendi! Roberto Mancini, Antonio Conte'yi tuş etti. Karda çamurda Türk festivali." Tuttosport (İtalya): "Sneijder, Juventus'u eledi. Hak etmedik. Hava bizi mahvetti."
Galatasaray'ı gruptan çıkartan gole nefis bir vuruşla imza atan Sneijder maçın ardından şöyle konuştu: "Mükemmel bir sonuç. Takım ve kulübümüzün çok ihtiyacı vardı. Bu sezon en önemli galibiyetimiz oldu. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, bizi desteklediler. Çok önemli bir zafere imza attık. Şu anda bu anı kutlamamız gerekiyor."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...