Juventus hisseleri eridi

Juventus hisseleri eridi

SPOR Haberleri

Galatasaray'a iki maçta dört puan kaptırmanın bedelini Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalarak ödeyen Juventus'a ikinci darbe Milano Borsası'ndan geldi.

Galatasaray'a iki maçta dört puan kaptırmanın bedelini Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalarak ödeyen Juventus'a ikinci darbe Milano Borsası'ndan geldi. Juventus'un Milano Borsası'nda işlem gören hisseleri, Galatasaray mağlubiyeti sonrası dünü yüzde 7.48 düşüş ile kapadı. İtalyan ekibinin piyasa değeri de 20 milyon euro eridi ve 266 milyon Euro'dan 246 milyon Euro'ya kadar geriledi. nbsp;
GELİR REKORU KIRMIŞTI! nbsp;
2012-2013 sezonunda UEFA'dan en fazla Şampiyonlar Ligi geliri alan takım olan İtalyan ekibinin kasasına geçen sezon sonu toplam 65milyon 300 bin Euro girmişti. nbsp;
UĞURU TUTMADI
Juventus'un tecrübeli file bekçisi Gianluigi Buffon, kariyerinin 75'inci Şampiyonlar Ligi sınavını Galatasaray karşısında verdi. 85'inci dakikada Sneijder'in uzak köşeye bıraktığı usta işi plase karşısında çaresiz kalan Buffon, hakemin son düdüğü sonrası yıkıldı. Geçen yıl Shakthar Donetsk ile Ukrayna'da oynadıkları son maça eşi ve çocuklarını da götüren ve 1-0 kazanarak Devler Ligi ikinci tur biletini alan Buffon, Galatasaray maçı öncesi de aynı uğuru denedi ama bu kez tutmadı!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...