Emre Belözoğlu küfrün hesabını verecek

Emre Belözoğlu küfrün hesabını verecek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin kaptanı milli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşa yöneticisine küfür ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkıyor.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu 'nun, geçen sezon Kasımpaşa 'da sportif direktör olarak görev yapan Oğuz Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü. Milli futbolcu, duruşmaya, mazeret sunarak celse arası ifadesinin alındığı gerekçesiyle katılmadı. Emre ifadesinde, "Kendi kendime söylendim. Net hatırlamıyorum ama küfretmedim. Müşteki buraya gelse tanımam. Olayla ilgisi ne ki ona küfredeyim?" dedi. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Kasımpaşa kalecisi İlker Avcıbay ise, "Emre, Oğuz Erkan'a yönelik küfretti" diye konuştu. Mahkeme, Oğuz Erkan'ın avukatının Emre Belözoğlu'na doğrudan soru yöneltme talebi nedeniyle yıldız futbolcunun gelecek celse hazır edilmesine hükmetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...