Paypal hack davasında suçlular itiraf etti

Paypal hack davasında suçlular itiraf etti

TEKNOLOJİ Haberleri

Paypal'ın sitelerine 2010 yılının Aralık ayında ünlü hack grubu Anonymous tarafından protesto amaçlı saldırılarda 13 kişi suçlamaları kabul etti.

İnternet üzerinden ödeme servisi Paypal'ın sitelerine 2010 yılının Aralık ayında ünlü hack grubu Anonymous tarafından protesto amaçlı saldırılarda 13 kişi suçlamaları kabul etti. Paypal Wikileaks'a yapılan bağışları iletmeyeceğini belirttiğinden internet dünyasında tepki çekmiş ve böyle bir eylemin hedefi haline gelmişti. Ayrıca aynı sebepten dolayı sadece Paypal değil Mastercard ve Visa gibi kredi kartlarının sitelerine de saldırılar düzenlenmişti. Pek çok protesto amaçlı bilgisayar korsanlığı eylemine bulaşan Anonymous'un kaç kişi yahut kimlerden oluştuğu bilinmese de pek çok kereler üyelerinin tutuklandığına yönelik açıklamalar yapılmakta. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...