Uğur Tütüneker, 'Abartmayın, kaza sadece'

/ Kaynak: AA
Uğur Tütüneker, 'Abartmayın, kaza sadece'

SPOR Haberleri  / AA

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, elini cama vurduğu iddialarını yalanladı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kardemir Karabükspor maçını kazanmak için oynayacaklarını bildirdi. Uğur Tütüneker, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ligin her geçen hafta kızıştığını, her takımın birbirini yenebileceği bir sezon yaşandığını ifade etti. İç sahadaki kazanma serisini Kardemir Karabükspor maçında da tekrarlayacaklarına inandığını vurgulayan Tütüneker, önceki haftalarda olduğu gibi zor bir maça çıkacaklarını belirtti. Tütüneker, iç sahada karşılaşacakları Kardemir Karabükspor'un son haftalarda çıkışta olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti: "Her maç zor. Oynayacağımız maçlara konsantrasyonu iyi sağlamanız lazım. Rakibin ismi kesinlikle önemli değil. Her takımın birbirini yenebildiği enteresan bir lig yaşıyoruz. Kardemir Karabükspor maçını kazanmak için oynayacağız. Ligin ilk yarısı itibariyle belirlediğimiz puan hedefine ulaşabiliriz. Bunun için önümüzde 3 maçımız var. Son oynadığımız Akhisar Belediyespor maçından en az 1 puanla ayrılmayı düşünüyorduk. İlk yarı bunu başaracak oyunu sağladık diye düşünüyorum. Ama ikinci yarıda bu oyunun devamını getiremeyişimiz ve oyun içerisindeki zorunlu değişiklikler sonucunda maçı kaybettik. Şimdi sahamızda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçı daha fazla önem taşımaya başladı. Maçın oynanacağı gün hava şartları kolay olmayacak. Bu da mutlaka oyuncuları etkileyecektir. Bundan en az etkilenen takım olmak istiyoruz."
"ELİMDEKİ KESİKLER KAZA SONUCU OLUŞTU"
Akhisar Belediyespor maçı sonrasında meydana gelen olayın farklı yerlere çekildiğini ve bu konuda bir açıklama yapma gereği duyduğuna dikkati çeken Tütüneker, şu ifadeleri kullandı:
"Maç sonunda sinirli miydim? Evet biraz sinirliydim ama kesinlikle cama yumruk atmadım. Yumruk atsaydım kesikler elimin yan tarafında değil elimin üzerinde ve baskın olarak kullandığım sağ elimde olurdu. Oysa kesik sol elimin iç yan kısmında oluştu. Yaşananların kesinlikle net bir şekilde kaza olduğu belli. Avucumun içiyle kapıyı açmak için itekledim. Kapı kilitliymiş ve benim iteklememle birlikte elim kapı çerçevesinden kaydı ve cam kırıldı. Kimse yaşananları abartmasın."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...