Meclis'te ölüm tehdidi

Meclis'te ölüm tehdidi

Politika Haberleri

TBMM Genel Kurulu'nda, bütçe görüşmeleri sırasında MHP'li Lütfü Türkkan ile AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel arasında tartışma yaşandı.

TBMM Genel Kurulu 'nda, Adalet Bakanlığı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bağlı kurumların bütçelerinin görüşmeleri devam ediyor. Oturum sırasında MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel arasında tartışma yaşandı. nbsp;Türkkan'ın AK Parti sıralarına doğru yürümesi üzerine araya diğer milletvekilleri girdi. Tartışmaya ilişkin söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Türkkan'ın Özel'i ölümle tehdit ettiğini ve küfürler savurduğunu söyledi. Aydın, "Öncelikle herkes haddini bilecek. Hiç kimse kabadayı edasıyla sıralarımıza kadar gelerek milletvekilimizi tehdit etme hakkına ve haddine sahip değildir. Bundan sonraki süreçte böyle şeyler olursa buna da pabuç bırakmayacağımızı ifade etmek isterim" diye konuştu. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ise iktidar vekillerine "Ancak seviyeyi bu kadar düşüren sizlersiniz" diye seslendi. Tartışmanın taraflarından Özel ise kürsüde yaptığı konuşamda "Kimsenin tehditlerine, şantajlarına boyun eğmeyiz" ifadesini kullandı.
Meclis'te ölüm tehdidiMeclis'te ölüm tehdidi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...