İşte Kadlec'in başını döndüren Dortmund teklifi

İşte Kadlec'in başını döndüren Dortmund teklifi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Michal Kadlec'e teklif yağıyor. Kadlec'in başını döndüren ise Borussia Dortmund'un teklifi oldu.

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Michal Kadlec'e teklif yağıyor. Eski kulübü Bayer Leverkusen'in de aralarında yer aldığı Alman takımları Çek yıldızı Bundesliga'ya geri döndürebilmek için adeta yarışa girmiş durumda. Kadlec'in başını döndüren ise Borussia Dortmund'un teklifi oldu. Fenerbahçe'de yabancı kontenjanına takılan Çek savunmacı, "Oynamak istiyorum. Kiralık gitmeye de hazırım. Kulüp ne ister bitmiyorum ama bir oyuncunun B.Dortmund'un teklifini reddetmesi kolay değil. Bu teklifi seve seve bir doğum günü hediyesi olarak görürüm" dedi. Dortmund'un satın alma opsiyonuyla 6 aylık kiralama talebinde bulunduğu Kadlec için Stuttgart ve W.Bremen de devrede.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...