Fernandes noktayı koydu, kararını soyunma odasında verdi

Fernandes noktayı koydu, kararını soyunma odasında verdi

SPOR Haberleri

Uzun süredir Beşiktaş'ta sıkıntılı günler geçiren ve gidip gitmeyeceği konusu gündemden düşmeyen Portekizli yıldız Fernandes noktayı koydu.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile karşılaştığı maçta bir taraftarın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes, siyah-beyazlı takımda ve Türkiye'de artık oynamak istemediğini dile getirdi. Karşılaşmada taraftarın kendisine saldırmasının ardından yedek kulübesine doğru gelen ve oyundan çıkmak istediğini belirten Portekizli yıldız, teknik direktör Slaven Bilic'in talimatı üzerine oyuna yeniden döndü ama takımdan ayrılma kararı aldı.Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Manuel Fernandes'in bu olay üzerine maçın ardından yöneticilere artık siyah-beyazlı takımda ve Türkiye'de oynamak istediğini söyledi.Ayrıca maçın ikinci yarısında siyah-beyazlı taraftarların bir bölümü tarafından ıslıklanan Fernandes'in karşılaşmanın ardından üzgün olduğu ve takım otobüsüne binmeden stadı terketti.Beşiktaş yönetici Deniz Atalay konuyla ilgili olarak, "Böyle bir şey yapmıştır, olabilir ama bu olayın sıcaklığıyla gerçekleşmiştir. Fernandes'in sakin olması lazım. Birkaç gün geçsin daha net yorum yapabiliriz" diye konuştu. nbsp;
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...