AK Parti 21 ilde yeni isimlerle seçime giriyor

AK Parti 21 ilde yeni isimlerle seçime giriyor

GÜNDEM Haberleri

Yerel seçimlerde 26 ilde mevcut belediye başkanları ile yola devam etme kararı alan AK Parti, 21 ilde ise belediye başkan adaylarını değiştirdi.

Yerel seçimlerde 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilde mevcut belediye başkanları ile yola devam etme kararı alan AK Parti, 21 ilde ise belediye başkan adaylarını değiştirdi. Mühendislik, hukuk, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarının yoğun olarak yer aldığı adaylar arasında 3 bakan, 2 genel başkan yardımcısı, 11 eski ve yeni milletvekilinin yanı sıra akademisyenden kanaat önderine kadar pekçok yeni isim yer alıyor. İller bazında tek kadın aday Gaziantep'te yarışacak olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise seçimlere 5. defa başkan adayı olarak giriyor. nbsp;ANKARA AA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...