Yine Devler Ligi yine Mourinho

Yine Devler Ligi yine Mourinho

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Chelsea oldu! Geçen sezon Real Madrid'in başında Galatasaray'ı eleyen Mourinho yine Cimbom'un karşısına çıkacak!

Galatasaray 'ın Şampiyonlar Ligi 'ndeki rakibi Chelsea oldu! Sarı kırmızılılar böylece geçen sezon Real Madrid eşleşmesinde rakip olduğu Mourinho 'nun karşısına bir kez daha çıkacak! İlk maç Galatasaray'ın sahasında! Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur kuraları çekildi. Temsilcimiz Galatasaray, İngiliz Chelsea ile eşleşti. Böylece geçen sezonki Galatasaray-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali eşleşmesinin ardından sarı kırmızılıların karşısına bir kez daha Mourinho çıkmış oldu. nbsp;
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR EŞLEŞMELERİ
GALATASARAY-CHELSEA
Manchester City-Barcelona
Olimpiakos-Manchester United
Milan-Atletico Madrid
Bayer Leverkusen-Paris Saint Germain
Schalke 04-Real Madrid
Zenit-Borussia Dortmund
Arsenal-Bayern Münih
İLK MAÇ İSTANBUL'DA!
Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Galatasaray ilk maçı kendi sahasında oynayacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Yine Devler Ligi yine Mourinho

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...