Acun bombayı patlattı, Adriana Lima geliyor

Acun bombayı patlattı, Adriana Lima geliyor

MAGAZİN Haberleri

Başarılı yapımcı ve TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı, yeni kanalı için çalışmalarına başladı.

Yeni projelerle karşımıza çıkmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'nın yeni sürprizinin Adriana Lima olduğu öğrenildi.Başarılı yapımcı ve TV8'in yeni patronu Acun Ilıcalı, yeni kanalı için çalışmalarına başladı. Yeni projelerle karşımıza çıkmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'nın yeni sürprizinin Adriana Lima olduğu öğrenildi. TV8'i eğlence kanalı yapacağını söyleyen Acun Ilıcalı, yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Eylül ayında yeni yayın hayatına başlayacak olan Acun Ilıcalı, TV8 yeni haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. nbsp;ADRİANA LİMA İLE ÇALIŞACAK!
Eylül ayında yeni yayın hayatına TV8'de başlayacan olan Acun Ilıcalı, ne gibi yenilikler yapmayı planlıyor? Acun Ilıcalı'nın yapacağı yeni projelerin başında Adriana Lima geliyor. Acun Ilıcalı'nın Adriana Lima'ya moda programı yaptıracağı söyleniyor. Acun Ilıcalı, Adriana Lima ile ilgili iddia için şunları söyledi: Adriana Lima'yla yüzde 99 çalışacağız. Yurtdışında bir kanal alıp o kanalı ülkesinde birinici yapmak istiyorum.(manşettv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...