HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'a İngiliz devinden rekor teklif

Kaynak:
Galatasaray'a İngiliz devinden rekor teklif

SPOR Haberleri  / 

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera için Manchester City kesenin ağzını açtı. İngiliz ekibi Ada basınına göre oldukça cömert davranacak.

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera için Manchester City kesenin ağzını açtı. İngiliz ekibi Ada basınına göre oldukça cömert davranacak. Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera'ya Manchester City'nin ilgisi devam ediyor. Uruguaylı kalecinin hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de gösterdiği muhteşem performansa milli takımı da eklemesi, İngiliz ekibini bu başarıya kayıtsız bırakmadı.
Joe Hart formsuz
Premier Lig'de yeniden şampiyonluk kelimesini telafuz edebilen Manchester City bu şansı kaleci hatasıyla rakiplerine bırakmak istemiyor. Bu yüzden listesine Iker Casillas ve Muslera'yı alan İngiliz ekibi, kesenin de ağzını açtı. Arsenal karşısında Joe Hart'ın yedek kulübesinde oturması, yerine oynayan Rumen kaleci Pantilimon'un da beklenen performansın gerisinde kalması Manchester City'yi transfere itiyor. Arsenal karşısında 6-3'lük zaferi elde eden Manuel Pellegrini, buna rağmen kaledeki tehlikeyi görmezden gelmedi.
Pellegrini de kaleci istiyor
İngiltere basınına konuşan Şilili teknik adam, isim vermeden kaleci transferi hakkında konuştu. Gazetecilerin Casillas mı yoksa Muslera mı sorusuna da 'İkisi de çok iyi kaleciler. Başarıları ortada' şeklinde cevap verdi. Ada basını Manchester City'nin kaleci sorununu çözmek için 20 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdığı, önce Casillas ardından da Muslera için tekliflerini yapacağı ifade edildi.


eurosport
SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...