Hacıosmanoğlu, 'UEFA, federasyondan rahatsız'

Hacıosmanoğlu, 'UEFA, federasyondan rahatsız'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "UEFA'nın yetkili mercileri 'bu federasyonu değiştirmeyecek misiniz, biz rahatsızız' diyor" dedi.

Hacıosmanoğlu, kura çekimi için gittikleri İsviçre'de çeşitli temaslarda bulunduklarını anlattı. "Türk futbolu yanmasın" diye gerekli olanları defalarca söylediklerini anlatan Hacıosmanoğlu, "Yarın, Türk futbolunun karşılaşacağı ve adı geçen takımların yaşayacağı zorlukların sorumlusu, bugün Türk futbolundaki adaletsizliği temizlemeyenler olacak" ifadesini kullandı. Geçmişte Avrupa'nın ünlü takımlarının bile ceza aldığını hatırlatan başkan, "Görüştüğümüz kişiler, 'Türkiye olarak şikeyi yapabilirsiniz, örtbas edebilirsiniz' diye düşünüyorlar ama yakında herkes görecek kimin nereye, nasıl müdahale edeceğini. UEFA'nın yetkili mercileri 'bu federasyonu değiştirmeyecek misiniz' diyor. 'Biz rahatsızız' diyor. Bunu bilen federasyon buraya geldiğinde o itibarsızlığı görüyor. Onlar gerekeni yapmazsa hem Türk futbolseverleri hem de sonrasında futbolun patronu var. FIFA var" açıklamasını yaptı.Hacıosmanoğlu, "Bu bedelin altından nasıl kalkacaklar merak ediyorum. UEFA Başkanı Michel Platini ve yetkili insanlarla görüştük, onların düşünceleri de bizim düşüncemizden farklı değil, onlar da Avrupa futbolunun ve dünya futbolunun temizlenmesini istiyorlar" diye konuştu. UEFA ve FIFA yetkililerinin, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan rahatsızlığını beyan ettiklerini iddia eden Hacıosmanoğlu, "Bu süreçte böyle devam edilmemesi gerektiğini ve federasyonu niye değiştiremediğimizi bize soruyorlar. Bu işin sonuçlanmasını bekliyorlar. Eninde sonunda hak yerini bulacak. Bütün mücadelemiz bunun için. Gerekli her girişimi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın " dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...