Fenerbahçe Karabükspor ile 13. maça çıkıyor

Fenerbahçe Karabükspor ile 13. maça çıkıyor

SPOR Haberleri

Lider Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 13. kez karşı karşıya gelecek.

Lider Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 13. kez karşı karşıya gelecek. nbsp;İki takım arasında Süper Lig'de geride kalan 12 maçtan 8'ini Fenerbahçe, 3'ünü Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere sonuçlandı. nbsp;Fenerbahçe'nin toplam 23 golüne, Kardemir Karabükspor 13 golle yanıt verdi.
Son 3 maçı Kardemir Karabükspor kazandı
Rekabetteki son 3 lig maçını da Kardemir Karabükspor kazandı. nbsp;2011-2012 sezonunun ikinci yarısında Karabük'te yapılan maçtan 2-1 üstün ayrılan Kardemir Karabükspor, geçen sezon Kadıköy'de 3-1, sezonun son haftasında ise evinde 3-2 galip gelerek ligde kalmayı başardı.
Karabük'teki maçlar
Fenerbahçe ileKardemir Karabükspor arasında Karabük'te yapılan 6 maçtan 3'ünü Fenerbahçe, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 1'i de berabere bitti. nbsp;Karabük'te ev sahibi Kardemir Karabükspor 8, deplasman takımı Fenerbahçe ise 9 gol attı.
Farklı skorlu galibiyetler
İki takım arasında geride kalan 12 lig maçında Fenerbahçe en farklı skorlu galibiyetini 1993-94 ve 1998-99 sezonlarında İstanbul'daki karşılaşmalarda 4-1'lik sonuçlarla elde etti. nbsp;Kardemir Karabükspor ise geçen sezon Kadıköy'deki maçı 3-1 kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...