Galatasaray grubunu ikinci sırada bitirdi

Galatasaray grubunu ikinci sırada bitirdi

SPOR Haberleri

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, 10. ve son maçında deplasmanda Almanya'nın Bayern Münih takımına 88-68 yenildi.

Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, 10. ve son maçında deplasmanda Almanya'nın Bayern Münih takımına 88-68 yenildi. nbsp;Münih Audi Dome'da oynanan maçta Türk ekibi ilk çeyreği 20-10 ve devreyi de 43-32 geride bitirdi. Üçüncü çeyreği 65-53 geride tamamlayan Galatasaray Liv Hospital, müsabakayı da 88-68 kaybetti. nbsp;Dani Hierrezuelo (İspanya), Carmelo Paternico (İtalya) ve Igor Dragojevic (Karadağ) hakem üçlüsünün yönettiği maçta, geçen hafta Stelmet Zielona Gora karşısında aldığı galibiyetle grubu 2. sırada bitirmeyi garantileyen sarı-kırmızılı ekip, Almanya temsilcisine yenilerek, grubunu 6 galibiyet ve 4 mağlubiyetle tamamladı. nbsp;Bayern Münih ise grupta dördüncü galibiyetini alarak, grubu dördüncü sırada bitirdi. nbsp;Bayern Münih'te Nihad Djedovic 15 ve Bryce Taylor 13 sayı üreterek, takımın en skorer oyuncuları oldu. nbsp;Galatasaray Liv Hospital'da da Henry Domercant 15, Cenk Akyol da 12 sayı ile en çok sayı üreten oyuncular oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...