Prosinecki'den maç sonu açıklaması

Prosinecki'den maç sonu açıklaması

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor ile berabere kalan Kayserispor’da teknik direktör Prosinecki, puan kaybının nedeni olarak son vuruşlardaki becerisizliklerini gösterdi

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor ile yaptıkları maçta takımının iyi mücadele ettiğini ancak skor tabelasını değiştiremediğini söyledi. Prosinecki, 0-0 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarları önünde galip gelememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. İyi mücadele ettikleri bir karşılaşmayı kazanamamanın üzüntü verici olduğunu dile getiren Prosinecki, "Son 2 maçta olan şeyler, bu maçta da vuku buldu. Eskişehirspor ve Tokatspor maçlarında da aynı durum olmuştu. Bugün yine sayısız gol pozisyonuna girdik ama atamadık" dedi.Prosinecki, şunları söyledi: "Rakip kalede çok arzulu olmamıza rağmen çok basit bir şekilde gol vuruşlarını yapamıyoruz. Gol atamadığımız zaman 1 puana razı olmak zorunda kalıyoruz. Bu, bizim bir türlü anlayamadığımız ve çözemediğimiz bir durum. Üstün oynadığımız nbsp;birçok maçta golü bulamadığımız için galip gelemedik. Bugün çok iyi mücadele ettik ama maalesef skor tabelasını değiştiremedik. Bundan sonra daha fazla çalışıp önümüzdeki maçlarda bir şekilde gol veya golleri bulmak zorundayız." Golcü oyuncu Mert Nobre ise girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, "Taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için çok üzgünüz. Mutlak hakim olduğumuz bir karşılaşmayı kazanamadık. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Gelecek maçlarda hatalarımızı düzeltip daha iyisini yapacağız. Bunun için yoğun bir şekilde çalışacağız" diye konuştu. Kaleci Gökhan Değirmenci de takımın üzerinde bir şanssızlık olduğunu dile getirerek, "İlk yarı dengede bir oyun vardı. İkinci yarı oyunun tek hakimi bizdik. Bir türlü golü bulamadık. Bu gol sorununa bir çözüm bulmamız gerekiyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...