Drogba'dan Onur'a 'Süper Türk'

Drogba'dan Onur'a 'Süper Türk'

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Ligin 16. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maça bordo-mavili takımın kalecisi Onur Kıvrak'ın performansı damga vurdu

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maça bordo-mavili takımın kalecisi Onur Kıvrak'ın performansı damga vurdu. Galatasaray'ın 2-1 kazandığı karşılaşmada yaptığı birbirinden başarılı kurtarışlar ile büyük bir alkış alan Onur'a tabeladaki skorun çok daha farklı bir hal almasını engelledi. G.Saray, Trabzonspor maçında kaleye 21 şut atarken 13 kez isabet sağladı. Normalde tarihi bir skorun ortaya çıkması gerekiyordu. Ama Trabzonspor'un kalesinde Onur Kıvrak vardı. Bosingwa'nın çizgiden çıkardığı şut ve gol olan 2 şut dışında milli kaleci, 10 şutun gol olmasını engelledi. Özellikle Sneijder, Onur'u şut bombardımanına tuttu. Bir şutu vardı ki top saatte 118 km hızla giderken havada yön değiştirmesine rağmen Trabzon kalecisi, o gole de izin vermedi.
DROGBA, SOYUNMA ODASINA GİTTİ VE... nbsp;
Wesley Sneijder, Onur Kıvrak'ın bu direnişi karşısında sahayı oldukça sinirli bir şekilde terk etti. Didier Drogba, %100'lük bir şutunu çıkarınca tebrik ettiği Onur'a maçtan sonra da Burak ile birlikte gidip 2. kez saygısını sundu. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından Didier Drogba ile Onur arasında yine bir saygı refleksi oluştu. Takımlar stadı terk ederken, bordo-mavili takımın soyunma odasına giden Didier Drogba; önce Zokora ve Bosingwa ile kısa bir süre sohbet etti ardında da Recep Onur Kıvrak'a sarılarak bir kez daha tebrik etti ve Drogba'nın Onur'a "Süper Türk" demesi ikili arasında gülüşmelere sebep oldu. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...