River Plate, Diego Lugano için atağa geçti

River Plate, Diego Lugano için atağa geçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir türlü istikrarı yakalayamayan Diego Lugano'yu transfer etmek isteyen Arjantin devi River Plate, Ada'ya adam gönderdi

Arjantin'in ünlü ekibi River Plate, eski Fenerbahçeli Diego Lugano'yu transfer etmek için kolları sıvadı. Sarı lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra Fransa'nın Paris Saint Germain ekibine giden, sonrasında da İngiltere'nin West Bromwich takımına transfer olan Uruguaylı futbolcu bir türlü istikrarı yakalayamadı. Bu sezon Premier Lig'de sadece iki maçta forma şansı bulabilen Diego Lugano'yu transfer etmek için Arjantin kulübü İngiltere'ye adam gönderdi. Ada basınında yer alan haberlere göre bir dönem River Plate forması giyen Uruguaylı efsane futbolcu Enzo Francescoli'yi sportif direktörlük görevine getiren kırmızı beyazlılar, kendisine ilk görev olarak Lugano'yu Arjantin'e gelmeye ikna etme işini verdi. Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez'in de oyuncusunun oynama süreleri bulamamasından şikayetçi olmasını fırsat bilen Arjantinli yetkililerin, yaklaşan Dünya Kupası'nı da hesaba katarak Lugano'yu, futbol hayatını River Plate'de sürdürmesi için ikna etme konusunda umutlu oldukları ifade edildi. (Skorer)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...