İbrahim Çelebi: Bu kritik süreç devleti zedelememeli

İbrahim Çelebi: Bu kritik süreç devleti zedelememeli

GÜNDEM Haberleri

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Türkiye'nin bu sıkıntıları atlatacak güce ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Türkiye'nin içinden geçtiği bu kritik süreçte, devletin zedelenmemesi gerektiğini belirterek "Öncelikle ortaya konacak söylem ve eylemler, tansiyonun düşürülmesine yönelik olmalı. Süreç, akıl ve mantık çizgisinin dışına çıkmamalı. Yangına benzinle gitmek kimseye fayda getirmez" dedi. Anavatan Partisi Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret eden Genel Başkan Çelebi, siyaset kurumu ile devlet kurumları arasındaki gerginliğin, sadece o kurumlara zarar vermekle kalmadığını, olumsuz gelişmelerin, piyasaları da, toplumu da derinden etkilediğini kaydetti. Çelebi ziyareti sırasında son olarak şunları ifade etti: "Siyasette, merhum Turgut Özal'ın hoşgörülü tavrı örnek alınarak yumuşak bir üslup kullanılırsa problemler daha kolay aşılacaktır. Türkiye bu sıkıntıları atlatacak güce ve tecrübeye sahiptir. Biz, ülkenin birliğine ve bütünlüğüne zarar gelsin istemiyoruz."
nbsp;İbrahim Çelebi: Bu kritik süreç devleti zedelememeli
Gazetemizi ziyaret eden Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Genel Başkan Yardımcıları Tayfun Tunca ve M. Kazım Kumpasoğlu ile Genel Sekreter Zeki Özdemir, Yazıişleri Müdürümüz Mustafa Bilim'le görüştü.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...