Mineiro'dan geri adım: Ona ancak bir moron bu kadar parayı verir

Mineiro'dan geri adım: Ona ancak bir moron bu kadar parayı verir

SPOR Haberleri

Ronaldinho transferi konusunda Beşiktaş'ın rakipleri arasında yer alan Atletico Mineiro, Beşiktaş'ın 6 milyon euroluk teklifi karşısında geri vites yaptı.

Beşiktaş'ın teklifini dudak uçuklatıcı bulan Brezilya kulübünün patronu Alexandre Kalil, "Beşiktaş'ın Ronaldinho'ya sunduğu teklif çılgınca. Bir yıllık 6 milyon euro veriyorlar. Bizim bu seviyeye çıkmamız imkânsız" derken, "Ronaldinho'ya yıllık 5 milyon euro vereceğimiz söyleniyor. Bunlar tamamen saçmalık, bu kadar parayı ancak bir moron (zeka özürlü) verir" diye konuştu. Menajer Assis'in Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş ise Ronaldinho ile görüştüğünü söylerken, "Brezilya'da huzurlu bir hayat yaşıyor. Yakın çevresinden Türkiye'ye gitme konusunda fikir alıyor. Ronaldinho'ya Beşiktaş'a gelmesi konusunda baskı yapıyorum. Beşiktaş çok iyi bir teklif yaptı. Roni kulübü çok iyi tanıyor. Beşiktaş'ı anlatmaya gittiğimizde, kendisi Beşiktaş'ı bize anlatmaya başladı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...