Çelik: Feyzioğlu şov yapmaya devam ediyor

Çelik: Feyzioğlu şov yapmaya devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı'nın 'yeniden yargılama' ile ilgili açıklama ve ziyaret trafiğini eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, son günlerde temasları ve açıklamalarıyla öne çıkan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu sert eleştirdi. Feyzioğlu'nun "Profesyonel siyasetçilere güvenmem" sözlerini hatırlatan Çelik, "Bunun nedeni rahmetli babasının siyaseten hüsrana uğramış olmasından olabilir" dedi ve şöyle devam etti: "Sayın Başbakan, yeniden yargılamaya sıcak baktığını ifade etti. Yeniden yargılama, Ergenekon'u, Balyoz'u yok sayma, milli iradeye kast eden bu hususları göz ardı etme anlamına gelmiyor. Sayın Feyzioğlu'nun istediği iade-i muhakeme değil, sıfırdan muhakeme. Hızını alamayıp Silivri'ye gitti. 'Sizi buradan çıkaracağız, hangi yolla çıkmak istersiniz' diyor. Biz tüm vesayetlere kapalıyız. Adalet Bakanlığı bununla ilgili çalışma yapmadı. Nihai hüküm verilmeden Barolar Birliği başkanı büyük beklenti oluşturdu. Başkan şov yapmaya devam ediyor." nbsp;HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN
ULUDERE KARARI?TATMİN?ETMEDİ
Çelik, askeri savcılığın Uludere kararını şöyle yorumladı: "Kaçınılmaz hata var diyorlar. Bu karar nihai değildir. Bu karar vicdanımı tatmin etmedi. Dink davasında da aynı şeyi söyledim."
TGRT HABER TV'YE KONUK OLDU
"Ankara'nın Gündemi" programına katılan Hüseyin Çelik, "Kim kamunun malına zarar verirse burnundan fitil fitil getiririz. Devlet içinde kim yetkisini aşarak gayri hukuki işler yapıyorsa, yasama ve yürütme olarak üzerinize düşen görevler var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...