Darphane gibi adam! 'Tiger Woods'

Darphane gibi adam! 'Tiger Woods'

SPOR Haberleri

Dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanının sahibi olan Tiger Woods'un kariyeri boyunca elde ettiği gelir 1.3 milyar dolar

ABD'li golfçü Tiger Woods'un kariyeri boyunca 2.8 milyar TL (1.3 milyar dolar) kazandığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Köprüsü üzerinde kıtalar arası vuruş da gerçekleştiren dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, bu gelirin yüzde 88'ini sponsorlardan kazandı. Gelirinin kalan kısmını turnuva galibiyetleriyle elde eden Woods, 1996 yılından beri 79 PGA turnuvasını kazandı. Ünlü golfçü katıldığı her PGA turnuvasından ortalama 1 milyon dolar kazandı. Golf Digest dergisinin yayınladığı listeye göre Woods'u ABD'li golfçü Phil Mickelson takip ediyor. Mickelson'ın 2013 yılındaki toplam geliri 52 milyon dolar. Tiger Woods geçen yılın Kasım ayında European Tour'un ayağı olan Türkiye Golf Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen golf turnuvasına katılmış ve bu turnuva öncesinde Boğaziçi Köprüsü üzerinde gösteri yapmıştı. Woods, tek yönlü trafiğe kapatılan Boğaziçi Köprüsü'nde Asya kıtasından Avrupa kıtasına vuruş yapmıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...