İzzet Hajroviç ilk antremanında!

/ Kaynak: İHA
İzzet Hajroviç ilk antremanında!

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları kamp dönemi kapsamında bugün ilk antrenmanı yaptı. Yeni transfer Hajroviç de Cimbom'un antrenmanında yer aldı.

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları kamp dönemi kapsamında bugün ilk antrenmanı yaptı. Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takım, bugün sabah saatlerinde teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. nbsp;Kaya Palazzo Otel'de sabah yapılan antrenmanda Galatasaraylı futbolcular 3 grup halinde çalıştı. Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında ilk olarak defans oyuncuları taktik çalışmalar yaptı. Gökhan Zan ve Chedjou, defans futbolcularının taktik idmanında yer almadı. Daha sonra orta saha futbolcuları taktik çalışma gerçekleştirirken, yeni transfer İzet Hajroviç de Galatasaray'ın antrenmanında yer aldı. Son olarak forvet oyuncularının antrenmanı ile son bulan taktik çalışmalardan sonra futbolcular istasyon çalışmaları ile antrenmanı tamamladı. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...