Galatasaray'ın eski kalecisi Kingston, Balıkesirspor'da

Galatasaray'ın eski kalecisi Kingston, Balıkesirspor'da

SPOR Haberleri

Balıkesirspor'un yeni kalecisi Kingston, '7 yıl sonra Türkiye'ye geri döndüm. İkinci vatanıma döndüğüm için çok mutluyum'

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un anlaşmaya vardığı Galatasaray'ın eski kalecisi Kingston, Balıkesir'de sağlık kontrolünden geçirildi. Gana Milli Takımının kaptanı ve kalecisi Kingston, bir özel hastanedeki sağlık kontrolünün ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye ilk kez yaklaşık 18 yıl önce geldiğini ve Galatasaray forması giydiğini söyledi.
Bazı kulüplerde oynadıktan sonra Türkiye'den ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren Kingston, "7 yıl sonra Türkiye'ye geri döndüm. İkinci vatanıma döndüğüm için çok mutluyum. Balıkesirspor'un başarısı için ter dökeceğim. İddialı bir ekipte oynamak sevindirici" dedi. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ise kaleci sorununu Ganalı oyuncuyla çözdüklerini ifade ederek, defans için bir oyuncuyla görüştüklerini ve imza aşamasına geldiklerini bildirdi.
İkinci yarıda daha başarılı bir Balıkesirspor için çaba harcadıklarını ifade eden Aktürk, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...