Ronaldinho teklifi kabul etti mi? İşte cevabı

Ronaldinho teklifi kabul etti mi? İşte cevabı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Ronaldinho'nun 24 saat içinde imza atacağı iddiası ile ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın Dış ilişkiler ve dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Radyospor'A konuştu ve Ronaldinho'nun 24 saat içinde imza atacağı iddiaları ile ilgili, ''Bize şu anda kabul etti diye bir bilgi gelmedi. Ama yarın saat 15.00'e kadar cevap verecekler. Biz son teklifimizi yazılı olarak verdik. Deadline (son tarih) olarak Cuma saat 15.00 verdik. En geç yarın cevap verecekler. Ben umutluyum. Bu transferin gerçekleşmesi konusunda son derece umutluyum. 2. Başkanımız Ahmet Nur Çebi çok önemli bir çalışma yürüttü. Dolayısıyla ben umutluyum'' dedi. nbsp;
nbsp;STOPER ALACAĞIZ nbsp;
Torunoğulları, ''Stoper transferiyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Lescott, Beşiktaş'a gelmeyi istiyor. Manchester City'nin şu anda ona ihtiyacı var. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Ama şu anda sakat oyunculardan dolayı onu satmaya çok sıcak bakmıyorlar. Bizim Lescott dışında da stoper adaylarımız var. Transfer döneminin sonuna kadar bir stoper alacağız'' diye konuştu.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...