Roberto Mancini'den 6 yabancı eleştirisi!

Roberto Mancini'den 6 yabancı eleştirisi!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, TFF'nin 6 yabancı sınırlamasını eleştirirken, bu sınırın gelişime fayda sağlamayacağını dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 51. TSYD Semineri'nde kısa bir açıklama yaparken, şampiyonluk yolundaki şanslarına değindi. İtalyan hoca üç kulvarda da şampiyonluk hedeflediklerini söylerken, ''Bizim üç hedefimiz var. Şampiyonlar Ligi, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası... Ama her kulvarda çok iyi takımlar var. Fenerbahçe ligder 8 puan önde, Kasımpaşa ve Beşiktaş var. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea gibi güçlü bir takımla eşleştik. Bunun kolay olmadığını biliyoruz. Bizim Galatasaray'daki hedefimiz her zaman maksimum olmak. Tabi bunu diğer takımların antrenörleri de hedefliyor'' dedi.
ALTI YABANCI ELEŞTİRİSİ
Roberto Mancini, Türk futbolunun gelişmesine yardımcı olmak istediğini de söylerken, yabancı sınırlaması hakkında da bir eleştiride bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı 6 yabancı kuralı ile gelişmenin zor olduğunu söylerken, ''Galatasaray'ı seçtim çünkü Galatasaray her zaman Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Burayı seçmemin nedenlerinden bir tanesi de Türk futbolunun gelişmesi için yardım etmek. 6 yabancıyla oynanabilen bir ligin de gelişmesi zor olabilir. Benim kendi düşünceme göre top klas oyuncular genç Türk oyuncuları da etkileyecektir. Bu ülke iyi nbsp;bir ülke. Avrupa'nın en iyi 4-5 liginde olmadığını söyleyebilirim ama bu kötü bir şey değil...'' ifadelerini kullandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...