Kızılelma dizisi başlıyor

Kızılelma dizisi başlıyor

MAGAZİN Haberleri

Kızılelma dizisi ne zaman başlıyor, Kızılelma dizisi hangi kanalda, Kızılelma ne zaman yayınlanacak? İşte Kızılelma dizisi ve oyuncularının tüm bilgileri.

'Türkiye'de ilk kez, Türkiye'nin kendi hikayesi anlatılıyor' sloganıyla yola çıkılan 'Kızıelma' dizisi 15 Ocak çarşamba akşamı 19.50'de TRT 1'de başlıyor. Osman Sınav'ın yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı dizide Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagö ve Yener Gürsoy gibi oyuncular rol alıyor. İlk bölümleri Şanlıurfa'da çekilen dizinin çekimleri geçen günlerde İstanbul'a geldi. TRT 1'in iddialı dizilerinden biri olan ve fragmanıyla büyük ilgi gören 'Kızılelma' Türkiye'nin istihbarat savaşlarını anlatacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...