İstanbul'da 600 polis işbaşı yaptı

İstanbul'da 600 polis işbaşı yaptı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet'te yapılan atamalarla birlikte, il emniyet müdürlerinin ardından dün de İstanbul'da KOM şubelerinde 600 polis işbaşı yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı, Organize, Mali ve Narkotik şubelerine, 600 polisin ataması yapıldı. Polislerin büyük bölümünün, bu şubelerde çalışan eski şube polislerinin olması dikkat çekti. Polis tayin ve atamalarını Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi'nde Mehmet Yeşilkaya'nın yerine atanan, Hacı Yusuf Karababa, İstanbul'a gelerek bizzat yönetti. KOM Şubelerine atanan 600 polisin, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 2011 ve öncesi yıllarda aynı şubelerde çalıştıkları, ancak yapılanma sırasında, "Yetersiz" denilerek başka yerlere gönderildiği öğrenildi. İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 180 polisin ardından şimdi de 45 rütbeli polis görevlerinden alındı. Bu polislerin yerlerine de yeni polisler atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...