Dakar Rallisi'nde 3 ölüm

Dakar Rallisi'nde 3 ölüm

SPOR Haberleri

Belçikalı motosikletçi Eric Palante ve 2 Arjantinli seyirci hayatını kaybetti.

35. Dakar Rallisi'nde yarışan Belçikalı motosikletçi Eric Palante ve 2 Arjantinli seyirci öldü. Kariyerinde 11. kez Dakar Rallisi'ne katılan 50 yaşındaki motosikletçi Palante, Chilecito ile Tucuman arasındaki etabın 143. kilometresinde ölü bulundu. Herhangi bir yardım çağrısı yapmadığı belirtilen Palante'nin ölüm nedeni araştırılıyor. Palante'nin yanı sıra aynı etapta Arjantinli olduğu belirtilen 2 kişi daha hayatını kaybetti. Bölge polisinden yapılan açıklamada, araçlarıyla kaza yapan 19 yaşındaki bir motor sporları dergisi görevlisi Agustin Ignacio Mina ve 51 yaşındaki motor sporları taraftarı Daniel Eduardo Ambrosio'nun da hayata veda ettiği belirtildi.

Öte yandan Eric Palante, Dakar Rallisi tarihinde hayatını kaybeden 27. sporcu olurken, yarışta geçen yıl da Fransız motosikletçi Thomas Bourgin'in yanı sıra 2 taraftar daha yaşamını yitirmişti.

Motosiklet, otomobil, ATV ve kamyon olmak üzere 4 farklı kategoride düzenlenen ralli, uzun yıllar Paris ile Dakar arasında yapılırken 2009 senesinde terör tehdidi nedeniyle Güney Amerika'ya taşınmıştı.

Bu yıl Arjantin, Bolivya ve Şili'nin ev sahipliğinde düzenlenen 35. Dakar Rallisi, 18 Ocak Cumartesi günü sona erecek.
Dakar Rallisi'nde 3 ölümDakar Rallisi'nde 3 ölümDakar Rallisi'nde 3 ölümDakar Rallisi'nde 3 ölüm

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...