Arda Turan'a Acun desteği

Arda Turan'a Acun desteği

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in Barcelona ile oynadığı maçı Acun Ilıcalı ve beraberindeki sanatçılar statta izleyerek milli futbolcu Arda Turan'a destek verdiler.

Atletico Madrid'in Barcelona ile oynadığı maçı ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve beraberindeki sanatçılar statta izleyerek milli futbolcu Arda Turan'a destek verdiler. nbsp;Atletico Madrid'in kendi evinde Barcelona ile golsüz berabere kaldığı maç için Acun Ilıcalı özel uçağıyla ünlü isimleri İspanya'ya götürdü. Şarkıcı Murat Boz, tiyatro oyuncuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, yapımcı Gökhan Şükür ve işadamı Ekrem Okumuş Vicente Calderon'da hep birlikte izledi. nbsp;


Arda ve Messi forma değiştirdi İZLE


Arda çok istedi ama!

İspanya 1. Ligi La Liga'nın zirveyi yakından ilgilendiren 19. hafta mücadelesinde milli futbolcumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid evinde averajla lider Barcelona'yla yenişemedi: 0-0. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan ve ilk 10 dakika Barcelona kalesini abluka altına alan Atletico Madrid, etkili oyununa rağmen maç boyunca gol bulmayı başaramadı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta temsilcimiz Arda Turan, ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika forma giyerken başarılı oyunuyla alkış aldı. Barcelona'da ise sakatlığı geçen Messi'nin yanı sıra Neymar'ın da maça yedeklerde başlaması futbolseverleri şaşırttı. Messi, maçın 46. dakikasında, Neymar ise 67. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen skoru değiştirmeyi başaramadı. Bu sonucun ardından Barcelona ve Atletico Madrid 51'er puana yükseldi ancak Katalan ekibi averaj farkıyla haftayı lider tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...