Kasımpaşa'ya iki büyük bomba! İşte o isimler

Kasımpaşa'ya iki büyük bomba! İşte o isimler

SPOR Haberleri

Transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, ara transfer döneminde kadrosunu 1 ya da 2 yabancı isimle güçlendirmek istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Kasımpaşa, ara transfer döneminde kadrosunu 1 ya da 2 yabancı isimle güçlendirmek istiyor. Ciner Grubu'nun kulübün yüzde 96'lık hisselerinin satın almasından sonra kurumsallaşma ve tesisleşme yolunda ciddi adımlar atan Kasımpaşa, kadrosuna kattığı yıldız isimler ile de Avrupa piyasasının önde gelen menajerlerinin de cazibe merkezi haline geldi. Transferde kararlı ve geleceği yönelik adımlar atan Kasımpaşa'nın kapısını aşındırmaya başlayan uluslararası menajerler, Avrupa'nın önde gelen futbolcularını da Kasımpaşa'ya önermeye devam ediyor. Kasımpaşa'ya önerilen son iki isim de Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ashley Cole ve Everton ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Johny Heitinga oldu. Ara transfer döneminde sansasyonel isimleri kadrosuna katmak yerine takımın eksik bölgelerine 'yerli' takviyeler yapmayı planlayan Kasımpaşa, TFF'nin sezon sonunda değiştirmesi muhtemel olarak değerlendirilen yabancı kontenjanından dolayı masasına gelen isimleri sezon sonunda değerlendirmeye alacak. Ashley Cole ismine ilk etapta soğuk bakan Kasımpaşa teknik direktörü Şota'nın yakından tanıdığı Johny Heitinga'yı kadrosunda görmek istediği kaydedildi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...