Kasımpaşa'lı Donk'un Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart ne olacak

Kasımpaşa'lı Donk'un Beşiktaş maçında gördüğü sarı kart ne olacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş - Kasımpaşa maçı kararın ardından Donk'un o maçta gördüğü sarı kart nedeniyle bir sonraki maçta oynayamaması kafalarda soru işareti bıraktı.

TFF'nin verdiği tarihi kararın ardından kafalarda oluşan en büyük soru işaretlerinden biri de o gün gösterilen sarı kartların iptal edilmesiyle, o gün gördüğü sarı kartlarla (dördüncü sarı) cezalı duruma düşen ve bir sonraki Ç.Rize maçında oynamayan Donkla ilgili "Peki Donk'un çektiği o bir maç ne olacak ?" sorusu oldu. Yani Donk boşu boşuna bir maç ceza çekmiş oldu, TFF'nin o gün gösterdiği sarı kartları iptal etmesiyle şimdi ne olacak sorusu da gündeme oturdu.TFF'nin bu konudaki formülünün hazır olduğunu öğrendi. Tahkim Kurulunun TFF'nin bu kararını onaması halinde TFF'nin Kasımpaşalı Donk'u sportmenliğe aykırı hareketten disiplin kuruluna sevkedeceği belirtildi.TFF'ye göre Donk kırmızı kart görmeliydi. Kırmızı yerine sarı kart gördü. Sarı kart gördüğünden disiplin kuruluna sevk edilmeyen Donk'un o sarı kartı da bugün ortadan kalkmış yani Donk bugün hakem tarafından cezalandırılmayan bir oyuncu hükmüne girmiş oldu.Bu nedenle TFF hukuk müşavirliği muhtemelen Donk'u disipline sevkedecek ve futbolcuya 1 ile 3 maç arasında bir ceza gelecek. Çektiği o bir maçlık cezada alacağı cezadan düşecek.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...