Bekir Bozdağ'dan flaş yalanlama

/ Kaynak: İHA
Bekir Bozdağ'dan flaş yalanlama

Politika Haberleri  / İHA

Bekir Bozdağ, 17 Aralık operasyonunda İstanbul'a giderek Emniyet Müdürü'ne talimat verdiği iddialarını yalanladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 17 Aralık operasyonunda İstanbul'a giderek Emniyet Müdürü'ne talimat verdiği iddialarını yalanlayarak, "İstanbul'a gidip İstanbul Emniyet Müdürüne talimat vermem söz konusu değildir. Ankara'da olduğum bir vakitte beni İstanbul'da gösterme maharetini gösterdiler" dedi.Bozdağ, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda İstanbul'a gidip Emniyet Müdürü'ne talimat verdiği iddialarını da yalanlayarak, "Bir savcı iki tane yüksek yargıdan kişinin kendisine gelerek birtakım şeylerde bulunduğunu ifade etti. Bu ifade öncelikle Başbakanımız tarafından bizzat iftira olarak nitelendirildi, yalanlandı. Daha sonra da ima edilen isim verilmeden de ifade edilen isimlerden hem Sayın Nihat Ömeroğlu hem de Cirit tarafından böyle bir şey olmadığı açıkça ifade edildi. Mesela orada diyor ki, iddia ettiği hususlar bir araya geldiğimizde hiçbir zaman konuşulmamıştır, tekrar ediyorum. 'Başbakan tarafından görevlendirilmem, tehdit etmem, soruşturmayı kapatmam asla söz konusu değildir' diye bunları tekzip etmişlerdir" diye konuştu. nbsp;
nbsp;Bozdağ, "Benim İstanbul'a gidip İstanbul Emniyet Müdürü'ne talimat vermem söz konusu değildir. Ankara'da olduğum bir vakitte beni İstanbul'da gösterme maharetini gösterdiler. Bu madde değişikliğinin doğru olduğunu ifade etmek istiyorum" dedi.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...