Derya Tuna: 'İlahi adalet!'

Derya Tuna: 'İlahi adalet!'

MAGAZİN Haberleri

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, son olarak çıkan haberlere resmen ateş püskürdü, işte o açıklamalar

İbrahim Tatlıses'in boşandıktan sonra Etiler Tatlıses Kebap'ı Derya Tuna'ya bırakması, rövanş polemiğine yol açtı. Tuna resti çekti: Ne rövanşı... İlahi adalet.' nbsp;İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız'la olan 2 yıllık evliliğini bitirdikten sonra Etiler'de açtığı Tatlıses Kebap'ın başına uzun süre hayat arkadaşlığını yapan oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna'yı geçirmişti. Tatlıses'in bu hareketi, "Derya Tuna rövanşı aldı" yorumlarını da birlikte getirmişti. Tuna, önceki gün Tatlıses Kebap için alışverişe çıktı. Mekandan mekana koşan Tuna, koşuşturmaca arasında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. nbsp;
'OLACAĞIN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR' nbsp;
Rövanş soruları karşısında ateş püsküren Tuna, "Ne rövanşı, bir kere rekabet edeceğim kişi benim seviyemde olmalı. Bu söylemi kesinlikle kabul etmiyorum. Sadece ilahi adalet diyorum'' dedi. Tuna, ardından da ünlü türkücünün boşanmasıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı: Kısmet... Olacağın önüne geçilmiyor maalesef... nbsp;(akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...