Kasımpaşa'dan büyük tehdit! Maça çıkmayız

Kasımpaşa'dan büyük tehdit! Maça çıkmayız

SPOR Haberleri

TFF'nin 'tekrar' kararına büyük tepki gösteren Kasımpaşa'nın yöneticisi İhsan Kalkavan bombaladı.

Olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçının oy çokluğuyla yeniden oynanmasına karar verilmesi Kasımpaşa cephesinde büyük tepkiyle karşılandı. Kasımpaşalı yönetici İhsan Kalkavan'ın kararla ilgili sözleri gündeme bomba gibi düştü. "Bu karar Türk futboluna ve MHK'ya vurulmuş bir darbedir" diyen Kalkavan, "Bu kararın Tahkim'den döneceğine inanıyorum. Tahkim Kurulu kararı bozmazsa maça çıkmayacağız. Bu benim kişisel kararımdır. Ben 40 yıldır sporun içindeyim. Utanılacak bir karar çıktı. Federasyonun basiretsiz olduğunu biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Raporlar tamamen göz ardı edildi. Camiaların durumlarına baktılar, Beşiktaş'ın günahlarını Kasımpaşa'nın üzerinden çıkarmaya çalıştılar. İki kulübün arasını açacak, bundan sonra çıkacak çatışmalara sebebiyet verecek karar aldılar" dedi. nbsp;
DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?
Beşiktaşlılığı ile bilinen ve aynı zamanda Kasımpaşaspor'un yöneticisi olan İhsan Kalkavan, Beşiktaş'ın Donk'un pozisyonuyla ilgili olarak TFF'ye başvurmasının ardından yaptığı açıklamada maçın tekrar edilmesinden rahatsızlık duymayacağını söylemişti. Kalkavan o günkü açıklamasında "Bizim boynumuz kıldan ince. Eğer bize bu maç tekrar oynanacak denirse oynarız. Bu bana keyif verir. Sonuçta iki sevdiğim kulüp maç yapmış olur. Bu durum beni zerre kadar rahatsız etmez. Federasyon tekrar kararı verirse federasyonu dövecek halimiz yok" ifadelerini kullanmıştı.
Kasımpaşa maça çıkmazsa ne olur?
TFF'nin Kasımpaşa-Beşiktaş maçı için verdiği 'tekrar' kararı tartışmaları da beraberinde getirdi. Kasımpaşaspor yöneticisi İhsan Kalkavan, Tahkim Kurulu'nun kararı onaması halinde maça çıkmamayı gündeme alabileceklerini söyledi. Peki, Kasımpaşaspor tekrar oynanmasına karar verilen mücadeleye çıkmazsa ne olacak? TFF Futbol Müsabaka Talimatnamesine göre lacivert-beyazlı ekip Beşiktaş maçına çıkmazsa puan silme cezası alacak. Aynı durumun bir başka maçta tekrar edilmesi durumunda ise bir alt lige düşürülmesi gündeme gelecek.

Paşa'dan teşekkür!
Kasımpaşa Yönetim Kurulu tarafından, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ilginç bir teşekkür mesajı gönderildi. Lacivert-beyazlıların resmi internet sitesinden yayınladığı mesajda, "TFF yapmış olduğu toplantıda Beşiktaş Kulübü'ne geçmişte üstün hizmetlerde bulunmuş ve değerli hizmetlerini Türk futbolu için de halen sürdürmekte olan TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve değerli Yönetim Kurulu üyelerinin 2-1 Kasımpaşa'nın galibiyetiyle sona eren Beşiktaş maçıyla ilgili aldığı kararı saygıyla karşılıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz" denildi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...