Alex Telles tamam

Alex Telles tamam

SPOR Haberleri

Bülent Tulun, Brezilyalı yöneticilere teminat mektubunu ulaştırınca anlaşma sağlandı. Başarılı sol bek hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek.

Transferi yılan hikayesine dönen Alex Telles'te mutlu son. Galatasaray yönetimi, haftalar öncesinde prensip anlaşmasına vardığı 21 yaşındaki sol bek için kulübü Gremio ile pürüzleri halletti. Sarı-kırmızılılar, Alex Telles için 7 milyon euroluk bonservis bedeli konusunda Brezilyalı yöneticilerle anlaşmış ancak geçtiğimiz günlerde ödeme planında ortaya çıkan problem nedeniyle transfer çıkmaza girmişti. Geçtiğimiz gün Antalya'da yapılan transfer zirvesinde Başkan Ünal Aysal, Alex Telles'in 'aslan' olması için danışmanı Bülent Tulun'u görevlendirmişti. Tulun, Brezilya'ya giderek sambacının transferi için teminat mektubunu Gremio kulübü yöneticilerine ulaştırdı. Böylece ödemelerde garanti alan Brezilya kulübü yöneticileri, transferi onaylamış oldu. Transfer olduğunun haberini Gremio'nun Bento Gonçalves bölgesinde gerçekleştirdiği kampta alan Alex Telles'e yöneticiler hafta sonuna kadar Türkiye'ye gideceğinin müjdesini verdi. Galatasaray yönetimi Alex Telles ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak ve genç futbolcuya yarım sezon için 500 bin euro, sonraki yıllar için ise 1 milyon euro verecek. Artı Alex'e her yıl 100 bin euro zam yapılacak. Hafta sonuna kadar İstanbul'a gelmesi beklenen Brezilyalı sol bek daha sonra yeni takımının Antalya'da yapacağı kampa katılacak. Böylece Galatasaray, Hajrovic'ten sonra devre arasında ikinci yabancı oyuncusunu da kadrosuna katmış olacak. Sarı-kırmızılı yönetim Alex Telles için transfer girişimlerini Teknik Direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda başlatmıştı. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ

nbsp;Alex Telles tamam

Plajın aslanları
Turkish Airlines Antalya Cup'ı kazanarak moral depolayan Galatasaray'da teknik heyet ve futbolcular karma olarak oluşturulan iki takım halinde plaj voleybolu oynadı. Takımlardan birisi Teknik Direktör Roberto Mancini, Taffarel, kaleci antrenörü Fadıl Koşutan, Fernando Muslera, Ufuk Ceylan'dan oluştu. Rakip takımda ise Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Eray İşcan ve Burak Yılmaz yer aldı. Çekişmeli geçen ilk seti Selçuk İnan'ın takımı 28-26 kazanırken bu sette Mancini yaptığı itirazlar ve esprilerle herkesi güldürdü. nbsp;İtalyan teknik adam, daha sonra yerini hakemlik yapan ve skoru tutan Ceyhun Gülselam'a bıraktı. Ceyhun'un girdiği takım bir sonraki seti 25-21 aldı. Son sette de kalecilerin olduğu takım seti 15-4, karşılaşmayı da 2-1 kazandı. Maç sonu kazanan takım fotoğraf çektirecekken diğer takım da onlara katıldı ve "Şampiyon Galatasaray" tezahüratlarıyla keyifli gün sona erdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...