İşte Galatasaray'ın listesindeki o gurbetçi isim

/ Kaynak: AA
İşte Galatasaray'ın listesindeki o gurbetçi isim

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da oynayan Tolgay Arslan'ı transfer etmek için Alman kulübüne resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

Sportbild dergisinin iddiasına göre, 23 yaşındaki Arslan'ı ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bunun için Hamburg'a geçen hafta resmen başvurdu.Galatasaray'ın futbolcu izleme komitesinde görevli Erdal Keser'in de teklifte bulunduklarını doğruladığı ve "Roberto Mancini Tolgay'ı kadrosunda görmek istiyor'' dediği öne sürüldü.Haberde, Galatasaray'ın Hamburg ile bonservis bedeli konusunda görüşmeye hazır olduğu vurgulanırken, sportif koordinatör Bülent Tulun ile Keser'in futbolcunun danışmanı Thomas Kroth'la buluşarak Arslan'a 5 yıllık sözleşme için net 10 milyon avro ve prim teklifinde bulunduğu belirtildi.Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer ise ligdeki konumları nedeniyle kadroda her oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ve Arslan'ı başka bir takıma göndermek istemediklerini söyledi.Bu sezon ligde 16 puanla 14. sırada yer alan Hamburg'un orta saha oyuncusu Arslan, ligde çıktığı 54 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...