Balıkesirspor'da Fethiyespor hazırlıkları

Balıkesirspor'da Fethiyespor hazırlıkları

SPOR Haberleri

Kırmızı-beyazlı ekip, Atatürk Stadı'nda yoğun programlarla çalıştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor, Fethiyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcular, müsabakanın oynanacağı Atatürk Stadı'ndaki antrenmanda, Teknik Direktör İsmail Ertekin gözetiminde pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Ertekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yendiklerini hatırlatarak, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını bildirdi.
Zor gibi görünen maçı attıkları bir golle lehlerine çevirdiklerini dile getiren Ertekin, "İyi oynamadığımız bir anda gol bulduk. İkinci devrede pozisyon vermedik ve daha fazla pozisyon üretmeye başladık. İkinci golü bulunca rahatladık. İkinci yarıya galibiyetle başlamak bizim için büyük bir avantaj oldu" dedi. Ligde iyi çıkışlar yapan Fethiyespor'a karşı mücadele edeceklerini anlatan Ertekin, daha dikkatli ve konsantre olmaları gerektiğini vurguladı. "Biz de varız, devam etmek istiyoruz" düşüncesiyle maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Ertekin, şöyle konuştu: "Kazanmak için bütün gücümüzü kullanmamız gerekiyor. İnşallah galip geleceğiz. Zaman aralığı çok dar olduğu için yeni gelen oyuncuları bir anda takıma entegre etmek kolay değil. Gelen arkadaşlar her geçen gün takıma uyum sağlayacak. Bu oyuncuların takıma büyük katkıları olacağını düşünüyorum."




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...