Bozdağ: 'El Kaide'ye hiçbir şekilde destek vermedik'

/ Kaynak: İHA
Bozdağ: 'El Kaide'ye hiçbir şekilde destek vermedik'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "El Kaide ile ilgili 64 tane soruşturma devam etmektedir. 16 tane kovuşturma yargıda devam etmektedir" dedi.

HSYK Kanun Tasarısı'nın görüşmelerinde yaptığı açıklamada, El Kaide terör örgütü ve diğer terör örgütleri ile her türlü mücadeleyi sürdürdüklerini belirten Bakan Bozdağ, "El Kaide Bir terör örgütüdür. Terörle hem ülkemizle hem de uluslararası işbirliği yaparak mücadele ediyoruz. Türkiye El Kaide terör örgütüne hiç bir destek vermemiştir. Nerede eli kanlı bir terör örgütü varsa Türkiye karşısında duran bir ülkedir. El Kaide'de buna dahildir. Bazı değerlendirmelerle Türkiye'yi el kaide terör örgütüne destek vermek isteyen çabalar var. Ülke olarak bu çabaların beyhude olduğunu söylüyoruz. Türkiye hangi ülkede olursa olsun, dini, dili, milleti ne olursa olsun her terör örgütünün karşısında durmaya ve mücadele etmeye devam edecektir" diye konuştu. El Kaide ile ilgili 64 tane soruşturma, 16 tane kovuşturmanın yargıda devam ettiğini açıklayan Bozdağ, "Herhangi bir yerde istihbarat alındığında devletin bütün kurumları gereğini yapıyor. Türkiye'ye teröre destek veren bir ülke gibi gösterme gayretleri var. Bunlar boş gayretlerdir" şeklinde konuştu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...