Roberto Carlos: Futbolculuk günlerimi özlüyorum!

/ Kaynak: AA
Roberto Carlos: Futbolculuk günlerimi özlüyorum!

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Futbolcu olarak sahada bulunmanın özlemini çekiyorum" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aktif futbolculuk döneminin ardından ara vermeden 1,5 yıl önce Rusya'da başladığı antrenörlük yaşantısına Türkiye'de teknik direktör olarak devam ettiğini hatırlattı. Hedefinin futbolculuğundaki gibi teknik direktörlüğünde de iyi bir karakter ortaya koyabilmek ve başarılara imza atmak olduğunu vurgulayan Carlos, dünyanın sayılı takımlarından birini çalıştırmayı istemek gibi bir takıntısı bulunmadığını söyledi. Carlos, Spor Toto Süper Lig'in kaliteli bir lig olduğunu dile getirerek, Türk futbolunu çok sevdiğini bildirdi. Son zamanlarda Türkiye'de takımlar arasındaki kalitenin birbirine çok yaklaştığına dikkati çeken Carlos, şöyle devam etti: "Türk futbolu, ülkemdeki futbola çok benziyor. Taraftarlar futbolu çok seviyor. Mücadeleci bir lig var. Bundan dolayı Türk futbolunu çok beğeniyorum, çok seviyorum. Bursaspor yıllar sonra şampiyon olarak Anadolu'dan bir şampiyon çıkabileceğini gösterdi. Ben de bunu gerçekleştirebilirim. Neden olmasın. Benim burada iki yıl daha sözleşmem var ama bir şeyler için söz vermek değil bu. İmkanı olursa tabii ki yapmak için çalışırız. Şu an için her şey yolunda gidiyor."
"Bir gün Fenerbahçe'yi çalıştırma ihtimalim olabilir"
Roberto Carlos, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'de güzel günlerinin geçtiğini dile getirdi. Gelecekte sarı-lacivertli ekibin başında teknik direktör olarak görev yapabileceğine dikkati çeken Carlos, "Bir gün Fenerbahçe'yi çalıştırma ihtimalim olabilir. Büyük takımlara ulaşmak için çalışacağız" dedi.
Yeşil sahalara özlem duyuyor
Roberto Carlos, bir teknik adam olarak saha kenarında bulunmasına rağmen futbolculuk dönemini özlediğinden bahsetti. Zaman zaman antrenmanlarda özellikle şut çalışmalarında oyuncularına eşlik ettiğini söyleyen Carlos, şöyle devam etti: "Müsabakalar sırasında da futbolcu olarak sahada bulunmanın özlemini çekiyorum. Şu an bir teknik adam olarak futbolun baskısını üzerimde hissediyorum ama bir futbolcu olarak sahanın içindeki o baskıyı hissetmek çok daha farklıydı. Tabii antrenmanlarda da çıkıp o şekilde keyif alıyorum. Artı bir şeylerin nasıl yapılacağını göstermek için oyuncularıma antrenmanlarda yardımlarda bulunuyorum."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...